جلالی: موفقیت پرسپولیس در آسیا فراتر از ظرفیت فوتبال ایران است

به گزارش مجله سرگرمی، سرمربی تیم فوتبال پیکان می گوید موفقیت های پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا فراتر از ظرفیت های فوتبال ایران است.

جلالی: موفقیت پرسپولیس در آسیا فراتر از ظرفیت فوتبال ایران است

مجید جلالی در گفت وگو با خبرنگاران درباره مباحث مختلفی چون پیکان، تیم ملی و برتری پرسپولیس برابر السد قطر به صحبت پرداخت. سرمربی تیم فوتبال پیکان در این گفت وگو با بیان این که برتری پرسپولیس برابر السد با معیارهای فوتبال ایران همخوانی ندارد مطرح نمود: برای آنالیز موفق نبودن باشگاه های ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا باید یک اجلاس سراسری با حضور مربیان و مسئولان فدراسیون فوتبال برگزار گردد.

در ادامه گفت وگوی خبرنگار خبرنگاران را با مجید جلالی می خوانید:

ابتدا می خواهیم در مورد وضعیت تیم خودتان صحبت کنید. تیمتان با وجود مسائلی که داشت اما فصل را خوب آغاز کرد.

وقتی ما می خواهیم تیمی برای حضور در لیگ بسازیم و در آن تیم ثبات ایجاد می کنیم ناخودآگاه موفقیت هم شکل می گیرد. طی دو سال گذشته آغاز خوبی نداشتیم اما در این فصل از قبل از آغاز لیگ روی این موضوع متمرکز شدیم و آماده سازی خودمان را طوری برنامه ریزی کردیم که در آغاز لیگ امتیازات را جمع کنیم. تمام هدف تیم ما هم از همان ابتدا همین بود و خوشحالیم که به هدفی که داشتیم رسیده ایم.

نکته ای که در مورد تیم شما همه ساله وجود دارد بحث جوان گرایی است. سال جاری هم شاهد این موضوع هستیم که تیم شما با بازیکنان جوان آمار خوبی داشته است. البته ثبات و حمایت مدیریت از شخص شما و کادر فنی هم از نکات مثبت تیم پیکان محسوب می گردد.

ثبات مساله ای است که از سطح مدیران بالادستی در پیکان سیاست گذاری گردیده است. الان هم من و آقای شیعی بیشترین کوشش را در این زمینه انجام می دهیم. آقای شیعی هم چند سال است در باشگاه پیکان حضور دارند. من هم سال سوم حضورم را تجربه می کنم. این مسائل آمار یاری نماینده به موفقیت ما محسوب می شوند. اثرات آن را هم که در نتایج تیم ما می بینید. ما این ثبات را در تیم های پایه هم داریم. چرا که از چند سال قبل روی این موضوع سیاست گذاری کردیم. الان در تیم ملی نوجوانان چند بازیکن از تیم پیکان حضور دارند. پیش از این هم در تیم امید بازیکن داشتیم که بازی می کردند. معدل تیم سنی ما بسیار پایین آمده چرا که ما سعی داریم به جوان گرایی اهمیت بدهیم. همه این مسائل به خاطر ثباتی است که در باشگاه ما وجود دارد.

مدتی است درباره اعتراضات به داوری صحبت می کنید. به نظر می رسد کماکان این موضوع در بین مربیان وجود دارد و حتی برایشان باور ایجاد گردیده که اگر اعتراض نمایند داوری به سود تیمشان خواهد بود.

دلیل اشتباهات داوری بیشتر به خاطر استرسی است که از سوی اهالی فوتبال به داوران وارد می گردد. داوران نقش کمی در اشتباهات خود دارند. این که ما به عنوان مربیان و حتی بازیکنان با اعتراضات خودمان به داوران استرس می دهیم باعث می گردد این استرس باعث بیشتر شدن اشتباهات داوران گردد. در استادیوم ها اگر بهترین داور را هم بیاورید واقعا آن داور آسودگی خیال را برای قضاوت ندارد. این موضوع به طور کامل معین و واضح است. این تنش ها کمی از سوی مربیان در کنار زمین ایجاد می گردد و کمی هم از سوی بازیکنان در داخل زمین به وجود می آید. این موضوعی است که باید فدراسیون آن را به طور کامل آنالیز کند. فدراسیون فوتبال باید بپذیرد ما جز این فوتبال هستیم بنابراین باید برای حل این مسائل نظرات ما آنالیز گردد. وقتی ما نظری می دهیم این نظرات حاصل سال ها تجربه است. الان واقعا این باور ایجاد گردیده که اگر در کنار زمین فشار و اعتراض بیشتر گردد آن داور به سود تیم ما قضاوت خواهد نمود. حالا ببینید این فشار در داور استرس ایجاد نمی نماید و باعث نمی گردد اشتباهات بیشتر گردد. الان داوران ما فکر می نمایند به خاطر هر تصمیمشان از سوی طرفداران، بازیکنان و مربیان تحت فشار هستند. به خاطر این فشارها داوران با اضطراب زمان بازی را طی می نمایند. فدراسیون قبل از این که لیگ آغاز گردد باید جلسه ای میان مربیان با داوران برگزار می کرد تا آنجا همه حرف ها زده می شد. شاید مباحثی در آن جلسه مطرح می شد که الان دیگر شاهد چنین اعتراضاتی نبودیم. همه دوست دارند داوران بدون اشتباه قضاوت نمایند و عادلانه در زمین سوت بزنند اما برای این موضوع باید بستر لازم فراهم گردد. من به عنوان مربی باید باور داشته باشم که با اعتراض خودم باعث اشتباه داور در زمین می شوم اما واقعا این کار انجام نمی گردد و همه با کوچک ترین اعتراضی نسبت به داور اعتراض می نمایند.

تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار حساس برابر السد قطر به برتری رسید آن هم در شرایطی که تعداد بازیکنان اصلی تیم به 11 نفر نمی رسید. شما به عنوان یکی از مربیان با تجربه لیگ ایران ارزیابی تان از عملکرد این تیم و سایر تیم های ایرانی در لیگ قهرمانان چیست؟

از نظر کلاس بازی هنوز به سطحی نرسیده ایم که بتوانیم انتظار داشته باشیم تیم های ما همیشه یک پای فینال باشند اما ما نشان می دهیم که ظرفیت های نهفته ای داریم. درباره این موضوع نمی گردد به راحتی صحبت کرد که چرا تیم های ایرانی نمی توانند همیشه روندی موفق در آسیا داشته باشند. این موضوع باید ریشه یابی گردد و ساعت ها درباره آن صحبت کنیم چرا که در این موضوع نیازمند یک آسیب شناسی عمیق هستیم. من بارها درباره این موضوع صحبت نموده ام و گفته ام باید گروه های تحقیق در فدراسیون فوتبال تشکیل گردد که درباره این مباحث تحقیق نمایند. مسلما خروجی آن کار تحقیقی جواب این چراها را می دهد. اگر جواب این چراها را پیدا کنیم می تواند برای ماه راه گشا باشد.

این که پرسپولیس در نبود برخی بازیکنانش توانست السد را در خانه حریف شکست بدهد یک اتفاق محسوب می گردد؟

آن چیزی که الان پرسپولیس انجام می دهد با ظرفیت های فوتبال همخوانی ندارد. آن چیزی که پرسپولیس این روزها به نمایش می گذارد فراتر از ظرفیت فوتبال ایران است. این که چرا این اتفاق رخ می دهد به خاطر ثبات کادر فنی و باشگاه پرسپولیس است. این که یک مربی بتواند چهار سال کنار یکی کار کند و ثبات داشته باشد تاثیر زیادی بر روی موفقیت آن تیم دارد.

به اعتقاد شما پرسپولیس شانس قهرمانی آسیا را دارد؟

با این مدل و شکلی که این روزها پرسپولیس بازی می نماید احتمال قهرمانی برایش وجود دارد اما این موضوع نباید ما را گمراه کند. ظرفیت های ما محدودتر از آن چیزی است که پرسپولیس این روزها ارائه می دهد.

تیم ملی فوتبال ایران هم این روزها روند آماده سازی خود را برای حضور در جام ملت های آسیا دنبال می نماید. نظرات شما درباره برنامه های آماده سازی تیم ملی چیست؟

ما نمی توانیم درباره برنامه های آماده سازی تیم ملی صحبت کنیم چرا که در این هشت سال آقای کی روش به عنوان سرمربی تیم ملی نشان دادند همیشه بهترین برنامه را برای آماده سازی تیم ملی در نظر می گیرند و او از هر کسی بهتر بلد است تیم ملی را چگونه آماده کند اما این که ما به عنوان مربیان لیگ چقدر با این تیم ملی همکاری کنیم و آیا اصلا ارزش دارد ما با تیم ملی همکاری کنیم یا خیر، مساله ای است که می توانیم درباره آن صحبت کنیم. وقتی ما به تورنمنتی می رویم که 40 سال است هیچ توفیقی در آن به دست نیاورده ایم نشان می دهد این جام و این تورنمنت آنقدر مهم است که بخواهیم برای موفقیت در آن تمام کوششمان را انجام دهیم. البته تا به حال هم همکاری لازم از سوی مربیان و باشگاه ها با تیم ملی انجام گردیده است چرا که نحوه برنامه ریزی که سازمان لیگ انجام داده بر پایه برنامه های تیم ملی بوده است.

طی ماه های اخیر مساله ای در فوتبال ایران شکل گرفته که خیلی ها موفقیت های به دست آمده از سوی کی روش را با موفقیت های به دست آمده از سوی برانکو برای تیم فوتبال پرسپولیس مقایسه می نمایند. شما فکر می کنید مقایسه این دو مربی اصلا درست است؟

دامن زدن به اختلاف این دو مربی یک خبرسازی رسانه ای است که برای قشری از مردم هم جذاب است. این موضوع آسیبی به کسی نمی رساند اما سودی هم ندارد. هر کدام از این مربیان وقتی موفقیتی به دست می آورند علاوه بر این که برای شخص خودشان افتخار و رزومه محسوب می گردد برای فوتبال ایران هم افتخار و موفقیت به دست آورده اند یعنی فوتبال ایران از این دو مربی بهره مند می گردد اما من در کل معتقدم مقایسه کردن کی روش و برانکو فوتبالی نیست و فاقد ارزش است.

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 4315

به "جلالی: موفقیت پرسپولیس در آسیا فراتر از ظرفیت فوتبال ایران است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جلالی: موفقیت پرسپولیس در آسیا فراتر از ظرفیت فوتبال ایران است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید